Ziua mondială a hepatitei este comemorată în fiecare an, în data de 28 iulie, pentru a crește gradul de conștientizare a hepatitei virale, o inflamație a ficatului care provoacă boli hepatice severe și cancer hepatocelular.

Tema din acest an este „Hepatita nu așteaptă”, care transmite urgența eforturilor necesare pentru a elimina hepatita ca o amenințare pentru sănătatea publică până în 2030. Cu o persoană care moare la fiecare 30 de secunde de o boală legată de hepatită - chiar și în actuala criză COVID-19 - este necesar să promovăm mesajul de a acționa fără întârziere asupra hepatitei virale.

În acest scop recomandăm monitorizarea în mod regulat a ficatului pentru a depista orice iregularitate în stadie precoce cu ajutorul sistemului de ultrasunete de ultimă generație LOGIQ E10 de la GE Healthcare.

Unul din trei pacienți este infectat cu Hepatita B sau C.

Un miliard de oameni din toată lumea suferă de Boala ficatului gras non-alcoolic.

Cancerul ficatului este al patrulea cel mai răspândit ca mortalitate globală de cancer.

În aceste circumstanțe sistemul de ultrasunete LOGIQ E10 poate face o diferență. Destinat diagnozei, tratamentului si monitorizării unei largi game de boli ale ficatului.

Soluția avansată de ultrasunete de diagnostic.

Proiectat cu tehnologii de nouă generație pentru a oferi imagini excepționale și capabilități largi pentru o gamă largă de examene.

Calitatea imaginii LOGIQ pentru fiecare corp.

Imaginați-vă cu încredere pacienții din cap până în picioare, obezi până la subțiri, nou-născuți până la geriatrici - toate cu o singură soluție cu ultrasunete.

Pentru mai multe detalii,

Contactaţi-ne.